Κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους του Αμαρουσίου από την έντονη σημερινή βροχόπτωση. Το πρόβλημα με τα σβηστά φανάρια στο λεκανοπέδιο έκανε την εμφάνισή του και σε μαρουσιώτικους κόμβους.
Ρεπορτάζ: Γιάννης Μπεθάνης
Μεγάλο ήταν μέχρι πριν λίγη ώρα το πρόβλημα στην συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Λ. Κηφισιάς, με τους σηματοδότες να μη λειτουργούν, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και σοβαρό κίνδυνο ατυχημάτων.
Προβλήματα σε σπίτια και επιχειρήσεις δεν έχουν αναφερθεί στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου μέχρι στιγμής, ωστόσο αρκετά ήταν τα ποτάμια που σχηματίστηκαν σε «συνήθεις ύποπτους» δρόμους, όπως στην οδό Πεντέλης, στο ύψος της γέφυρας του ρέματος Σαπφούς, στο άνω κομμάτι της Νέας Λέσβου, επί της Λ. Κηφισιάς στον κόμβο που βρίσκεται στο ύψος του δημαρχείου, καθώς και στην οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος και κάποια ακόμη κομμάτια της περιοχής του Αγίου Θωμά.
Έντονη είναι μέχρι και αυτή την στιγμή η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισιάς, ενώ σε κανέναν από τους μεγάλους κόμβους που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Αμαρουσίου δεν είχαν μέχρι προ ολίγων λεπτών εμφανιστεί άντρες της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κίνηση.