Οι φετινές γιορτές θα μείνουν αξέχαστες σε όλους!
- Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014
- Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
– Στην αίθουσα εκδηλώσεων Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στις 18:00, Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοπαρέα με αφηγήτρια την Μαριλένα Καββαδά στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Έξι στολίδια ταξιδεύουν».
– Στην Πλατεία Λαύρας,από 11:30-14:30, Face Painting, Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Μπαλονοκατασκευές, Ζογκλέρ, Φακίρης, Κλόουν και από 17:30-20:30 Face Painting, Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Μπαλονοκατασκευές.
- Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014
– Στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, από 11:00-13:00, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού με σύνθημα: «Η πράξη είναι θέση» συμμετέχει με ένα δίωρο δράσης με διαφορετικά οδηγικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου θα συγκεντρώσουν τρόφιμα για ευπαθείς οικογένειες του Δήμου μας. Όσα παιδιά ενδιαφέρονται μπορούν να ανταλλάξουν μεταξύ τους παιχνίδια που πλέον δεν χρησιμοποιούν.
– Από 11:30 -14:30 και από 17:30 – 20:30 Face Painting, Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Μπαλονοκατασκευές, Ζογκλέρ, Φακίρης, Κλόουν.
- Δευτέρα 15, Πέμπτη 18, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014,
- Τρίτη 16, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014,
– Στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, από17:30-20:30 Face Painting, Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Μπαλονοκατασκευές.
– Στην Πλατεία Αγίας Λάυρας, από 17:30 – 20:30 Face Painting, Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Μπαλονοκατασκευές, Ζογκλέρ, Φακίρης, Κλόουν.
- Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014.
– «Merry Christmas Latin n’ Salsa Party», ώρα 22:00, Αίθουσα εκδηλώσεων Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85).
Live εμφάνιση από το μουσικό σχήμα Katia Gonzalez Trio!! Η Κουβανή μουσικός /performer σε salsa, bolero, meringue, cumbia και άλλους ρυθμούς του τόπου της συνοδεία κρουστών.
– Από 11:3-14:30 το πρωί στην Πλατεία Αγίας Λαύρας Face Painting, Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Μπαλονοκατασκευές, Ζογκλέρ, Φακίρης, Κλόουν και από 17:30 -20:30, Face Painting, Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Μπαλονοκατασκευές, Ταχυδακτυλουργός.
- Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
– Στην Πλατεία Κασταλίας και ώρα 12:00, το Μουσικό Σχήμα του Σχολείου Ψαλτικής με τις παιδικές χορωδίες ,αλλά και τους τραγουδιστές του, θα μας ταξιδεύσει μουσικά στην ελληνική Επικράτεια ερμηνεύοντας παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων. Το κλαρίνο, η φλογέρα, το βιολί, η ποντιακή και η κρητική λύρα, το κανονάκι, το σαντούρι, το λαούτο, το τουμπελέκι θα μας μεταφέρουν νοερά στα νησιά μας, στη Μακεδονία και τη Θράκη, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη, στην Κύπρο, στον Πόντο, στη Σμύρνη και τις αλησμόνητες πατρίδες.
– Στην αίθουσα Νεανικής Εστίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου (Ροδοδάφνης 20) και ώρα 19:00, θεατρική παράσταση «Ως την άκρη του Ονείρου» της Κέλλυ Σταμουλάκη από τη θεατρική ομάδα «ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ», του παραρτήματος Πολυδρόσου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
– Στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, από 11:30 -14:30, Face Painting, Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Μπαλονοκατασκευές, Ταχυδακτυλουργός και από 17:30-20:30 Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Μπαλονοκατασκευές, Ανιματέρ Σταύρος Ντάφλος.