Τη χαρά και το κέφι των αποκριών καλεί τους πολίτες να ζήσουν ο Δήμος Μεταμόρφωσης, ο οποίος την Κυριακή 6 Μαρτίου από τις 10:00 μέχρι τις 14:30 διοργανώνει εκδήλωση στο σκέπαστρο της Αττικής Οδού.
Όπως τονίζει το Τμήμα Πολιτισμού στην ανακοίνωσή του: «Έχοντας πάντα στο μυαλό μας τους μικρούς μας φίλους, κοντά μας θα βρίσκεται καρναβαλικό λεωφορείο με μουσική, γιγαντο-μασκότ και καρναβαλιστές που θα χορεύουν και θα προσκαλούν τα παιδιά να επιβιβαστούν!
Το λεωφορείο θα περάσει στολισμένο και γιορτινό, απ’ όλες τις γειτονιές της πόλης και θα ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους να βγουν και να χορέψουν! Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η επιβίβαση θα γίνεται μόνο στον κλειστό χώρο του λεωφορείου.
Θυμίζουμε πως τα μέτρα για την πρόληψη από την Covid 19 εξακολουθούν να ισχύουν σε εξωτερικούς χώρους για όλα τα Θεάματα – Ακροάματα – Παρουσιάσεις κλπ, συνεπώς η επίδειξη των απαραίτητων πιστοποιητικών (εμβολιασμού, νόσησης, rapid 24ώρου και σχολικής κάρτας), η τήρηση των αποστάσεων και η ορθή χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεταμόρφωσης. Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς»
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις: Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Τμήμα Πολιτισμού: 213 2012 997