Με κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις παρελάσεις μαθητών, Προσκόπων, Ναυτοπροσκόπων, Οδηγών και των εθελοντών της Δασοπροστασίας.
Προηγήθηκαν οι Δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς Αγίας Σκέπης Παπάγου & Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και οι καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων.
Ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις του Χολαργού, όπου παραβρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, αιρετοί και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων & φορέων. Στου Παπάγου ο «πρώτος πολίτης» της πόλης εκπροσωπήθηκε από την αντιδήμαρχο Καθαριοτητας Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής, Χρύσα Παρίση.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησαν η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Χολαργού Σοφία Μαραβέλια στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης και η Βασιλική Βασιλοπούλου, φιλόλογος του 1ου Λυκείου Παπάγου στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης.
Σε μήνυμά του ο δήμαρχος ανέφερε: «Ημέρα εθνικής υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά του κόσμου. Τιμούμε τους ήρωες της πατρίδας μας, που ανήμερα, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ξεκίνησαν την επανάσταση ενάντια στον τουρκικό ζυγό και μας χάρισαν την ελευθερία μας. Συγχαρητήρια σε όσους έλαβαν μέρος στις παρελάσεις του Δήμου και ιδιαίτερα στις μαθήτριες και στους μαθητές των σχολείων μας, τη νέα γενιά του τόπου».
Ειδήσεις από Παπάγου και Χολαργό στο amarysia.gr