To παιδιατρικό νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης επισκέφτηκε την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Ο αντιδήμαρχος, ο οποίος συναντήθηκε με την αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Τούλα Κατοίκου, σε σχετική ανάρτηση χαρακτήρισε την ημέρα αυτή ως την «πιο σημαντική ημέρα της αυτοδιοικητικής μου διαδρομής ως τώρα» και επεσήμανε τα εξής:
«Μεγάλη εβδομάδα και τούτες τις ημέρες του Πάσχα κανένα παιδί δεν πρέπει να νιώθει μόνο του.
Σήμερα επισκέφθηκαμε το nοσοκομείο της πόλης μας Παίδων Πεντέλης και μοιράσαμε τσουρεκάκια και κουλουράκια σε κάθε νοσηλευόμενο παιδί που τέτοιες ημέρες θα έπρεπε να είναι στο φυσικό του χώρο στο σπίτι του με την οικογένεια του.
Συνομιλήσαμε με τους γονείς και τα παιδιά , τους μεταφέραμε ευχές για ταχεία ανάρρωση και γεμίσαμε με αγάπη και ελπίδα από τα χαμόγελα που δεχθήκαμε !
Επίσης , είχαμε και συνάντηση και συζήτηση με την αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου κα Τούλα Κατοίκου και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Παίδων Πεντέλης που μας δέχθηκαν με περίσσια χαρά και ευγένεια και μας ξενάγησαν σε όλους τους κεντρικούς χώρους του νοσοκομείου το οποίο διατηρούν σε εξαιρετική κατάσταση και λειτουργία.
Είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε ώστε να σχηματίζονται χαμόγελα στα παιδικά προσωπάκια. Μόνο τότε θα είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος. Καλό Πάσχα με υγεία !»
Ειδήσεις από Πεντέλη – Νέα Πεντέλη – Μελίσσια στο amarysia.gr