Διατηρεί τον βασικό «κορμό» της η ομάδα της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ η οποία αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική στο μπάσκετ ανδρών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας είναι δεδομένη η παρουσία του αρχηγού Άκη Μάντιου για 21η χρονιά. Με την Πεντέλη συμφώνησαν ήδη και παραμένουν τέσσερα ακόμη από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Μπίγγο, Δημήτρη Καλογερόπουλο , Ορέστη Λίτσο και Δημήτρη Αποστολόπουλο του οποίου η παρουσία στην ομάδα κρίνεται πολύπλευρα, ιδιαίτερα σημαντική.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕ Πεντέλης έπεται συνέχεια αφού βασική επιδίωξη του προπονητή της ομάδας Κώστα Χαρτοματσίδη είναι να διατηρηθεί η ομοιογένεια της. Στην ομάδα παραμένει ακόμη ο 23χρονος γηγενής small forward Χριστόφορος Κωνσταντάκος, ενώ παραχωρήθηκε για να αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού 17χρονος ταλαντούχος point guard Μιχάλης Σταθάκης.
Τέλος αποφασίστηκε από κοινού με τον 20χρονο guard Νίκο Γάσπαρη να παραχωρηθεί με υποσχετική, ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής.