Με τον προπονητή του αθλητικού ομίλου ΣΕΙΡΙΟΣ Αθανάσιο Μπάρκα συναντήθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με αφορμή τις πρόσφατες νίκες των Αθλητών του Ομίλου. Ο Δήμαρχος θέλησε να συγχαρεί τον κ. Μπάρκα συζήτησε θέματα που αφορούν στην οργάνωση και την πρόοδο του αθλητισμού στο Δήμο Πεντέλης.
Ειδικότερα συζήτησαν για την συμμετοχή των προπονητών του ΑΟ ΣΕΙΡΙΟΣ στις δύο σχολές προπονητών ΤΑΕ KWON DO και BRAZILIAN JIU-JITSU που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη επίσης και τους δύο πολυβραβευμένους εθνικά και παγκόσμια αθλητές του Ομίλου, την Ουρανία-Αριέττα Τσαούση και τον Στέργιο Λίταινα για την προσφορά τους στον Αθλητισμό στην πόλη και δήλωσε την απόλυτη στήριξή του και συνεργασία του στην προσπάθεια που γίνεται.