Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης: «Σας γνωρίζουμε, σε συνέχεια του σχετικού, ότι λόγω της διοργάνωσης του Αγώνα Δρόμου «Σπύρος Λούης» στο Δήμο Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 410 «ΟΑΚΑ – Άνω Μελίσσια» για την Κυριακή 22-4-2018 και από τις 08:00 έως τις 13:00, ως εξής:
Διαδρομή από Αφετηρία: Από την Λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Αμαρ. Αρτέμιδος, δεξιά Διονύσου, αριστερά Α. Παπανδρέου, αριστερά Ερατούς, Φαιάκων, αριστερά Αμαρ. Αρτέμιδος, δεξιά ΟΑΚΑ (αφετηρία).
Διαδρομή από Τέρμα: Από ΟΑΚΑ (αφετηρία), δεξιά Αμαρ. Αρτέμιδος, αριστερά Λεωφ. Κηφισίας, συνέχεια κανονικά.
Ίδρυση προσωρινής στάσης για την 410: Επί της οδού Α. Παπανδρέου και πριν την οδό Ερατούς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΣΑ (τηλ. 11185, ιστοσελίδα www.oasa.gr)».