Στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Νέας Πεντέλης, το 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πεντέλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτtα του το μεσημέρι της Κυριακής 12 Ιανουαρίου.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Δασοπροσκόπων, οργάνωσε την εκδήλωση με πολύ μεράκι, στην οποία, εκτός των εθιμοτυπυπικών, πραγματοποιήθηκε και προβολή εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ για τους νέους.
Οι δασοπρόσκοποι υποδέχθηκαν το δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και τους αντιδημάρχους Θεόδωρο Αποστολόπουλο, Παναγιώτη Μούστρη και Άντα Μπούσουλα, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, τους δημοτικούς και τοπικούς σύμβουλους κ.κ. Αντώνη Καβουρίδη, Παναγιώτη Γκατζόλη, Σάββα Βορέα, Χρήστο Γκολετσόπουλο και Δημήτρη Τζαμτζή, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θράκης Σταμάτη Γεωργούλη, εκπρόσωπους πολιτιστικών φορέων της πόλης, γονείς και φίλους.
Στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, ο δήμαρχος Πεντέλης επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «το σχήμα που αντιπροσωπεύετε στηρίζει και γαλουχεί προσωπικότητες που τους διακατέχει ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός. Σας ευχαριστώ γιατί το αίσθημα της αλληλεγγύης που τόσο πολύ έχει ανάγκη η κοινωνία μας, εσείς το κάνετε πράξη».





































































































