Bάρδιες πυροφύλαξης του περιαστικού δάσους Αγίου Θεοκλήτου στα Άνω Βριλήσσια ξεκινά το νεοσύστατο Σώμα Εθελοντών του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ αριθμεί ήδη πάνω από 120 μέλη.
Με μότο «γίνε και εσύ μέρος της ομάδας που θα θωρακίσει το Πράσινο της πόλης μας αυτό το καλοκαίρι» ο Δήμος Βριλησσίων σε σχετική ανακοίνωση καλεί όσες και όσους εθελοντές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας στον σύνδεσμο:
https://form.jotform.com/ethelontes_vrilissia/pyrasfaleia
Οι βάρδιες πυροφύλαξης
Οι εθελοντές του Δήμου Βριλησσίων θα καλύπτουν καθημερινά 3 βάρδιες πυροφύλαξης δύο ωρών: 10π.μ.-12:00, 20:00-22:00 και 22:00-00:00, σε τρία σημεία φύλαξης: Οδός Σεβαστιανού, οδός Θεάτρου και οδός Παύλου Μελά.
Στην εθελοντική πυροφύλαξη μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις. Στόχος είναι η έγκαιρη και άμεση ειδοποίηση των Αρχών σε περίπτωση πυρκαγιάς. Οι εθελοντικές πυροφυλάξεις γίνονται βάσει υπηρεσιακού σχεδιασμού και σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων.
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2132050560-1 Γραμμή Δημότη και στο 6983115157
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων Μαρίνος Σακελλαριάδης.