Bάρδιες πυροφύλαξης του περιαστικού δάσους Αγίου Θεοκλήτου στα Άνω Βριλήσσια ξεκινά το νεοσύστατο Σώμα Εθελοντών του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία .
Σε σχετική ανακοίνωση, το Σώμα Εθελοντών καλεί όσους και όσες ενδιαφέρονται να γίνουν μέρος της ομάδας που θα θωρακίσει το Πράσινο της πόλης αυτό το καλοκαίρι.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://form.jotform.com/ethelontes_vrilissia/pyrasfaleia
Οι βάρδιες πυροφύλαξης
Οι εθελοντές του Δήμου Βριλησσίων θα καλύπτουν καθημερινά 3 βάρδιες πυροφύλαξης δύο ωρών: 10π.μ.-12:00, 20:00-22:00 και 22:00-00:00, σε τρία σημεία φύλαξης: Οδός Σεβαστιανού, οδός Θεάτρου και οδός Παύλου Μελά.
Στην εθελοντική πυροφύλαξη μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις. Στόχος είναι η έγκαιρη και άμεση ειδοποίηση των αρχών σε περίπτωση πυρκαγιάς. Οι εθελοντικές πυροφυλάξεις γίνονται βάσει υπηρεσιακού σχεδιασμού και σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων.
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2132050560-1 (Γραμμή Δημότη) και στο 6983115157
Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων Μαρίνος Σακελλαριάδης.