Έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό στο κλειστό γήπεδο των Γλυκών Νερών, το ΠΑΚ Χαλανδρίου κατάφερε να κατακτήσει, το κύπελλο βόλεϊ γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ), καθώς επικράτησε της Γκράβας με 3-1 σετ. Η ομάδα του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου, που συνεχίζει να γράφει ιστορία, πήρε την τρίτη κούπα στην ιστορία της (2014, 2019, 2020) και τη δεύτερη σερί, ενώ πλέον βάζει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, στην οποία είναι πρώτο και αήττητο.
Μορφή του αγώνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα volleynews.gr, η 18χρονη ακραία του ΠΑΚ, Ρόζα Αρμάου η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 27 πόντους, κάνοντας «πράματα και θάματα» ενώ κατέκτησε τον τίτλο της MVP. Όλες οι παίκτριες της’ Εφης Μαρτσουκάκη, πάντως, που είχαν συμμετοχή στον αγώνα, έδωσαν ό,τι μπορούσαν για τη νίκη και τα κατάφεραν.
Τα σετ του τελικού: 1-3 (25-23, 23-25, 26-28, 18-25)
Διαιτητές: Μαυρικίδου- Οικονόμου
ΑΕ Γκράβα (Μαύρος) : Χαλεπάκη, Χρηστίδου, Σακελαρίδη, Μυρίλλα, Παυλοπούλου, Σαριδάκη, Μπιτσοπούλου (λ), Αργυρίου (λ), Χρυσομαλλίδη, Μπόκου
ΠΑΚ Χαλανδρίου (Μαρτσουκάκη): Βελισσάρη, Παπαθανάση, Δορμπαράκη , Μαυράκου, Αρμάου, Γρηγοράτου, Πασιαλή (λ), Ιμπραχήμ