Ξεκίνησε στις 26/08 την επίσημη λειτουργία του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου. Την αρχή έκαναν οι αγωνιστικές ομάδες και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ακαδημίες.
Πιο συγκεκριμένα, την αρχή έκαναν οι ομάδες παγκορασίδων και κορασίδων του τμήματος, οι οποίες υπό την επίβλεψη της προπονήτριας Λίας Γκόγκου πραγματοποιούν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στον στίβο του Δ.Γ. Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας», με καθημερινές προπονήσεις μέχρι και τις 30/08.
Στη συνέχεια, από τις 31/08 μέχρι και τις 04/09, οι παραπάνω ομάδες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι υπό την καθοδήγηση της Λίας Γκόγκου, ενώ στη διάρκεια του τετραημέρου θα συνεργαστεί με τον επικεφαλής προπονητή και προπονητή της γυναικείας ομάδας Ανδρέα Γερονίκο και την αθλήτρια της ομάδας, Νίκη Καραχάλιου.
Αναφορικά με τη γυναικεία ομάδα, το «πρώτο ραντεβού» έχει δοθεί για τις 19:30 στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» για το καθιερωμένο καλωσόρισμα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο «Γολγοθάς» του στίβου για τις επόμενες μέρες, υπό τις οδηγίες του εργοφυσιολόγου – γυμναστή του τμήματος Χρήστου Μπαλαμπίνη.
Τέλος, το Σαββατοκύριακο 31/08-01/09 θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στις ακαδημίες βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου. Αυτές θα διεξαχθούν στα ανοιχτά γήπεδα βόλεϊ του Δ.Γ. Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια.
Όσα παιδιά είναι γεννημένα απ’ το 2003 και μετά θα προσέλθουν στις 09:30, ενώ τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1999 μέχρι και το 2002 στις 11:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο «mailto:info@gsh-volley.gr»info@gsh-volley.gr ή στο 6975711074.







































































































