Tην έντονη αντίδραση της δημοτικής Αρχής του Χαλανδρίου προκάλεσαν οι καταγγελίες της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» για «κρατήρα» σε δρόμο της πόλης μετά τις μπόρες των τελευταίων ημερών. «Στην οδό Ποταμού Καλαμά όπου παρατηρήθηκαν οι καθιζήσεις, δεν έχει γίνει, παρά τους ψευδείς ισχυρισμούς του συνδυασμού της κ. Αγαπητού, κάποιο δημοτικό έργο το τελευταίο διάστημα», τόνισε η διοίκηση του Δήμου, στην ανακοίνωσή της που έχει αναλυτικά ως εξής:

«Κατανοούμε την απέλπιδα προσπάθεια των επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.κ. Κρίστης Αγαπητού και Μάνου Κρανίδη να βρουν πεδίο άσκησης πολιτικής σε δύο λακκούβες και μια καθίζηση, από την πρόσφατη βροχόπτωση, σε οδικό δίκτυο 200 χλμ. Πράγματι οι φωτογραφίες που επικαλείται η κ. Αγαπητού είναι αποκαλυπτικές, όχι όμως για τους λόγους που υποστηρίζει η κ. Αγαπητού αλλά για τους ακριβώς αντίθετους. Μιας και αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι στην οδό Φιλικής Εταιρίας και στην οδό Ποταμού Καλαμά όπου παρατηρήθηκαν οι καθιζήσεις, ΔΕΝ έχει γίνει, παρά τους ΨΕΥΔΕΙΣ ισχυρισμούς της, κάποιο δημοτικό έργο το τελευταίο διάστημα.
Η απουσία αντιπολιτευτικού λόγου και η έλλειψη συγκεκριμένου σχεδίου για την πόλη του Χαλανδρίου, εξαναγκάζει την επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» να καταφεύγει, συστηματικά πλέον, στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων προς άγρα ψήφων.
Στις περιπτώσεις των οδών που αναφέρει η κ. Αγαπητού είναι προφανές ότι πρόκειται για καθιζήσεις ταλαιπωρημένων εδαφών, όπως συνήθως συμβαίνει στις αστικές περιοχές, οι οποίες θα αποκατασταθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως γίνεται κάθε φορά.
Βεβαίως, θυμίζουμε στην κ. Αγαπητού ότι επί των ημερών της δικής της παράταξης στη διοίκηση του Δήμου, την περίοδο 2010 -2014, οι αντίστοιχες εικόνες από τον Συνοικισμό Χαλανδρίου μετά τη βροχή δεν έδειχναν καθιζήσεις δρόμων, αλλά πλημμυρισμένα σπίτια, λόγω της παντελούς έλλειψης έργων ομβρίων.
Ευτυχώς, το τελευταίο διάστημα τα φαινόμενα αυτά έχουν εκλείψει, χάρη στα μεγάλα έργα ομβρίων στην πόλη που έχουν δημιουργήσει μια αντιπλημμυρική «ασπίδα» 1.800.000 τ.μ.!».
Δείτε επίσης: «Πυρά» Γ. Πατούλη σε Σ. Ρούσσο και Ρ. Δούρου για τον καταυλισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο