Άλλη μία σημαντική συναυλία στην Αγία Παρασκευή υπόσχονται οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης».
Η δραστήρια συλλογικότητα υποδέχεται τον σπουδαίο τραγουδοποιό Κώστα Χατζή, μαζί με την ανερχόμενη ερμηνεύτρια Δανιέλα.
Η ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026, στις 20:00, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ (Οδός Παπαφλέσσα 17).
Η αντιπρόεδρος των «Δεσμών» Ντίνα Μανωλοπούλου ανέφερε σε μήνυμά της:
«Καλά το είπε ο Κώστας Χατζής τραγουδώντας: “Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει”. Η αγάπη μας για τον Κώστα Χατζή δε γνωρίζει σύνορα, γιατί έχει φωλιάσει στις καρδιές μας με το ταλέντο του, τη μοναδικότητα της φωνής του και τον τολμηρό κοινωνικό του στίχο. Τραγουδάει με την ανθρώπινη ματιά του για τις ιδέες και τις αξίες που διαχρονικά συνδέουν το τότε, το τώρα και το πάντα.
Με το ταλέντο του κερδίζει την καλλιτεχνική αιωνιότητα. Η δύναμη της μουσικής και του στίχου του υπερέβη κοινωνικά στερεότυπα. Αγκαλιάστηκε και συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους δημιουργούς και μαζί δοξάζουν την Ελλάδα. Με την κιθάρα του ανέβηκε όλα τα σκαλοπάτια της μουσικής καταξίωσης. Γοήτευσε και συγκίνησε τους ανθρώπους στο Λευκό Οίκο. Πλημμύρισε το Ηρώδειο με κόσμο. Δε χώρεσε το Μέγαρο Μουσικής όσους ήθελαν να τον δουν.
Οι Δεσμοί Αλληλεγγύης θεωρούν ιδιαίτερη τιμή που θα μπορέσουν να προσφέρουν στους συμπολίτες μας μια βραδιά με τον Κώστα Χατζή. Τον ευχαριστούμε που πραγματοποιεί αυτό μας το όνειρο, που προσπαθούσαμε από το 2022.
Δίπλα του θα χαρούμε τη Δανιέλα με την υπέροχη φωνή και την ευαίσθητη ερμηνεία των τραγουδιών, σε μια υπέροχη μουσική ερμηνεία. Η βραδιά θα είναι με τους ήχους του πιάνου από το γνωστό καλλιτέχνη Γιώργο Παλαιοκαστρίτη»
Πληροφορίες: Σταύρος Παπαϊωάννου 6970805474, Ντίνα Μανωλοπούλου 6946115162
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook









































































































