Τεχνικό λάθος κατά τα βήματα εγγραφής στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανέφερε η διοίκηση.
Στη σχετική πλατφόρμα, σε κάποιες περιπτώσεις, εμφανίζονται ειδοποιήσεις περί χρεών στον Δήμο, οι οποίες, όπως σημειώνεται, δεν έχουν σχέση με τη διαδικασία.
Υπογραμμίζεται, ωστόσο, από τη δημοτική Αρχή πως ακόμα και σε αυτές τις περιστάσεις, η εγγραφή ολοκληρώνεται κανονικά.
Η αρμόδια υπηρεσία ανέφερε πως είναι ενήμερη για το πρόβλημα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αμεσότερη επίλυση του.
«Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή ταλαιπωρία», τόνισε η διοίκηση.
Επισημαίνεται πως όσοι-ες έχουν δηλωθεί ηλεκτρονικά ως χρήστες, κατά την περυσινή περίοδο 2023-24, δεν απαιτείται να επανεγγραφούν, αλλά εισέρχονται απ’ ευθείας στο πρόγραμμα της επιθυμίας τους.
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook