Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής. Η ομάδα των βορείων προαστίων κέρδισε στη Θεσσαλονίκη την Α.Ε Πυλαίας με 52-64 και έγινε η μοναδική ομάδα από την Α2 που προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου, καθώς οι υπόλοιπες αγωνίζονται στην Α1.
Στο αγωνιστικό μέρος η Αγία Παρασκευή ήταν καλύτερη και όταν ξεπέρασε την κούραση του ταξιδιού επέβαλε τον δικό της ρυθμό. Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Γιουκάκη η οποία σημείωσε 20 πόντους με 5 τρίποντα. Για την Πυλαία η Βατσιτσίδου σημείωσε 16 πόντους.
Για την πρόκριση στους 4, αντίπαλός της Αγίας Παρασκευής θα είναι ο Παναθηναϊκός, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Κοντοπεύκου.
Αναλυτικά οι πόντοι:
ΑΕ Πυλαίας: (Λίτσου Χ.) Γρηγοριάδου, Ντόζη, Ντάμπη 4, Δραγκόλα, Λάλου 8, Νότη 7, Παπαδάκη 7, Τσιουρλίνη, Τζήκα, Βατσιτσίδου 16, Τζήμου 10, Σταματέλου.
ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Μπουκίτα, Κοντογιάννη 4, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 5, Κανιαδάκη, Βελούδου 8, Λωσταράκου 7, Καζαντζίδου 8, Καράμπελα, Γιουκάκη 20(5), Κούκη, Μερισιώτη 7.