Την «γλυκιά μοναξιά» της κορυφής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ απολαμβάνει ο Α.Ο. Αγίας Παρασκευής μετά την εντός έδρας νίκη της με 3-1 επί της Τερψιθέας. Η ομάδα των βορείων προαστίων εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα αποτελέσματα των αντιπάλων της και βρίσκεται στην 1η θέση με 26 βαθμούς.
 Η Σάντα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 18′ ο συνήθης ύποπτος Δ.Κοβάνης άνοιξε το σκορ για να επανέλθει στο 26′ για να κάνει το 2-0 και έτσι να ολοκληρωθεί το α΄ ημίχρονο.
 Στο β΄ημίχρονο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα των βορείων προαστίων  έφτασε αρκετές φορές στην εστία της Τερψιθέας μέχρι το  75′ όπου ο  Μπαλατσούρας σημείωσε το τρίτο γκολ.
 Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Σταθακόπουλος στο 53′.
Επόμενη αναμέτρηση για την Σάντα είναι εκτός έδρας με την ομάδα του Π.Φαλήρου.
 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χαντζίου, Παναγόπουλος (λ. τρ. 31’ Τζίτζης), Σκλαβενίτης, Βελέντζας (λ. τρ. 61’ Δρόσης), Παπαευθυμίου (60’ Σκούρας), Λαζόπουλος (56’ Μπέκος), Μαυροματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος, Μπαλατσούρας
 ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Κατσαμπάνης, Δρακούλης, Ριζάς (71’ Σκουμπουρδής), Γιαννακόπουλος, Τσιρόπουλος (46’ Γιοματάρης), Νίκου, Τσακλάνος, Χαραλάμπους, Μπονιάκος (71’ Ασημακούλας), Σταθακόπουλος






	    	
































































































