Την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, συνοδευόμενος από τον Α’ αντιπρόεδρο και δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον γενικό γραμματέα και δημοτικό σύμβουλο Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του νέου προεδρείου της ΚΕΔΕ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία ενημερώθηκε επί ζητημάτων που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση της χώρας σήμερα.
Ο Λ. Κυρίζογλου προσκάλεσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραστεί και να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 – 9 Νοεμβρίου 2024 στη Ρόδο.