Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης αντιπροσώπευσης της ιστορικής μάρκας από τον Όμιλο Συγγελίδη, η Jeep περνά στην ενιαία διαχείριση του μητρικού Ομίλου FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS ΑΕ. Η «αλλαγή φρουράς» έγινε με πολύ φιλικό τρόπο μεταξύ των δύο μεγάλων ομίλων και «σφραγίστηκε» με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά από πολυετή επιτυχημένη συνεργασία στην Ελληνική αγορά, η FCA και ο Όμιλος Συγγελίδη, συμφώνησαν να τερματίσουν τις κοινές τους δραστηριότητες, όσον αφορά στην εισαγωγή της μάρκας Jeep στην Ελλάδα, όσο και σε σχέση με τη διανομή των μαρκών Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar στην Ελλάδα. Από τις 15 Απριλίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της μάρκας Jeep θα πωλούνται και εξυπηρετούνται από διανομείς οι οποίοι θα υπάγονται απευθείας στην FCA Greece, όπως συμβαίνει ήδη για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar. Η FCA θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Όμιλο Συγγελίδη, τον επί πολλά έτη συνεργάτη της στην Ελλάδα, για την συμβολή του στην σφαιρική ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μαρκών της FCA στην Ελληνική αγορά και εύχεται στον Όμιλο Συγγελίδη κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες. Ο Όμιλος Συγγελίδη ευχαριστεί την FCA και εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».
Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την Fiat Group, η οποία εκτός της μάρκας Fiat και Alfa Romeo θα έχει άλλο ένα πολύ ισχυρό όνομα στα χέρια της. Από την άλλη, ο Όμιλος Συγγελίδη εξελίσσεται πλέον σε πανίσχυρο «παίκτη», αφού είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος τριών μεγάλων και ιστορικών εταιρειών: Citroen, Peugeot και Opel! Σε μια αγορά με σταθερά ανοδικές τάσεις, οι μάχες για τις πρώτες θέσεις στις πωλήσεις αναμένονται πολύ ενδιαφέρουσες!