Τον βανδαλισμό του κλειστού γυμναστηρίου στον Άγιο Στέφανο κατήγγειλε η δημοτική Αρχή, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτός έγινε μόλις ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή και συντήρηση του παρκέ του.
«Πριν προλάβει να φιλοξενήσει τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και τα αθλητικά Σωματεία, κάποιοι επέλεξαν να το καταστρέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοτική Αρχή. «Πέτρες και ξηλωμένες πλάκες από τη μόνωση των αποδυτηρίων εκτοξεύτηκαν μέσω του συστήματος αερισμού, προκαλώντας εκτεταμένη ζημιά στο δάπεδο που αποτελεί προϊόν κόπου, χρόνου και δημόσιων πόρων. Πόρων που ανήκουν στο σύνολο των δημοτών του Δήμου Διονύσου.»
Ο Δήμος επεσήμανε ότι «δεν πρόκειται για συγκυριακή φθορά, ούτε για ατύχημα. Πρόκειται για ενέργεια εκ προθέσεως, χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Ένα έργο άρτιο, έτοιμο να υποδεχθεί εκ νέου τους αθλητές του τόπου μας, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου», με επιπρόσθετη χρηματοδότηση που εξασφάλισε η δημοτική Αρχή, πέραν της αρχικής, κατόπιν τεκμηρίωσης της επικινδυνότητας λόγω εκτεταμένης φθοράς.
Ο Δήμος Διονύσου τόνισε ότι «δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει το γεγονός με σιωπή ή ανοχή. Η υπόθεση παραπέμπεται ήδη στις αρμόδιες Αρχές, με σαφή πρόθεση να αξιοποιηθεί κάθε στοιχείο και κάθε νόμιμο μέσο που προβλέπεται, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες και να αναζητηθεί η πλήρης αποκατάσταση της ζημίας, υλικής και ηθικής. Όποιος στάθηκε πίσω από αυτή την πράξη οφείλει να γνωρίζει ότι η δημοτική Αρχή δεν θα αφήσει το ζήτημα ανεξιχνίαστο.»
Ειδήσεις από τον Διόνυσο στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook








































































































