Το 1ο βραβείο ομαδικού έργου κέρδισε το Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας, στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοζωίας 2024, του οποίου το θέμα ήταν «Συμβιώνοντας με τα ζώα».
Στον εν λόγω διαγωνισμό έλαβαν μέρος μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στόχος τους ήταν να παρουσιάσουν έργα και δράσεις ευαισθητοποίησης για την προστασία και τον σεβασμό των ζώων.
Μετά τη διενέργεια της αξιολόγησης των 3.148 έργων που κατατέθηκαν στον μαθητικό διαγωνισμό, το Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας και συγκεκριμένα η Ε’ τάξη του, κέρδισε το 1ο Βραβείο Ομαδικού Έργου.
Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε δύο εκδηλώσεις, τις οποίες θα διοργανώσει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας στις 3 Οκτωβρίου 2024 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας και στις 4 Οκτωβρίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμυνταίου.
Ειδήσεις από τον Διόνυσο στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook