Στον Πειραιά θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά το Beach Handball και συγκεκριμένα το 12ο Κύπελλο Ελλάδος Λουξ Beach Handball, στο οποίο θα συμμετάσχει ο ΑΣΑ Διονύσου με ανδρική και γυναικεία ομάδα.
Ειδικότερα, η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διήμερο 28-29 Ιουνίου, σε ένα εντυπωσιακό γήπεδο άμμου, ειδικά διαμορφωμένο στην Πλατεία Κοραή Πειραιά, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, της Διεύθυνσης Αθλητισμού και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Πειραιά.
Για τον ΑΣΑ Διονύσου, ο θεσμός αυτός είναι σημαντικός καθώς έχει αναδειχθεί Κυπελλούχος Ελλάδος Ανδρών το 2018 ενώ υπήρξε και Φιναλίστ Γυναικών το 2022.
Το πρόγραμμα αγώνων και οι αντίπαλοι των ομάδων του ΑΣΑ Διονύσου έχει ως εξής:
Ανδρική ομάδα
– Σάββατο 28/06
10:30 Πανελλήνιος
17:45 Απόλλων Σταυρούπολης
20:00 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
– Κυριακή 290/6
10:30 Ιδομενέας Χανίων
22:00 Τελικός (ΕΡΤ3)
Γυναικεία ομάδα
– Σάββατο 28/06
09:00 Άρης Νικαίας
12:45 Πυλαία
21:30 ΟΦΝ Ιωνίας
– Κυριακή 29/06
11:15 Αναγέννηση Άρτας
21:00 Τελικός (ΕΡΤ3)
Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το OXE TV (YouTube), ενώ οι τελικοί Ανδρών και Γυναικών και οι απονομές, θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ3.
Ειδήσεις από τον Διόνυσο στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook