Την αισιοδοξία ότι θα είναι ο νικητής των επερχόμενων «Καλλικράτειων» εκλογών του ενοποιημένου Δήμου Κηφισιάς εξέφρασε ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης σε συνέντευξη Τύπου, νωρίτερα σήμερα.
Ο κ. Χιωτάκης δέχθηκε τους συντάκτες του τοπικού Τύπου των Βορείων Προαστίων, εγκανιάζοντας μια σειρά από ανάλογες συνεντεύξεις Τύπου που, όπως ανέφερε, θα διαρκέσουν μέχρι την εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου.
Στην πρώτη από αυτές, αναφέρθηκε σε μια σειρά από βασικά ζητήματα που απασχολούν τόσο τον τωρινό Δήμο Κηφισιάς, όσο και την ενοποιημένη εκδοχή του, ενώ τόνισε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα, καθώς και το νέο όνομα του συνδυασμού του.
«Η αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση απαιτεί ανθρώπους με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με όραμα, σχέδιο και ταχύτητα στην υλοποίησή του και ο συνδυασμός μας θα αποτελείται από τέτοιους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο τους», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ σε ερώτηση της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ για το αν ανησυχεί από τις «διαρροές» της Χριστίνας Κοσμά και του Χρήστου Καλού από τον συνδυασμό του, δεν δίστασε να τους προσφέρει ανοιχτό έδαφος μετεκλογικής συνεργασίας:
«Τους ευχαριστώ και τους δύο για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και για την ενεργή συμμετοχή τους στις αποφάσεις και την εφαρμογή της πολιτικής μας. Ως νέα δημοτική αρχή τούς θέλουμε κοντά μας, ώστε μέσα από τη σύνθεση απόψεων και ιδεών να βαδίσουμε προς έναν καλύτερο νέο Δήμο Κηφισιάς».
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του δημάρχου στις έντυπες εκδόσεις της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ
Γιάννης Μπεθάνης





































































































