Ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου από την Αλόννησο Μαγνησίας, όπου παραθέριζε με οικείο του πρόσωπο.
Έγινε όμως αντιληπτός από ψαράδες και βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα. Άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι. Οι ψαράδες ειδοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος που ξεκίνησαν ολονύχτιες έρευνες. Με το πρώτο φως της μέρας δύτες βρήκαν στο βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο.
Στο νησί βρέθηκε η οικογένεια του 30χρονου, που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στις έρευνες. Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης τα τελευταία χρόνια ζει στο Βέλγιο και είχε έρθει στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας.
Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707.
Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.
Η έκκληση των φίλων του:
«S.Ο.S Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνονται οι ανάγκες για την κάλυψη των εξόδων των φίλων και εθελοντών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αλόννησο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου. Εξίσου σημαντική είναι η βοήθεια όσων ατόμων μπορούν να βοηθήσουν με την παρουσία τους στο νησί. Είναι αναγκαία η οικονομική στήριξη από οποιονδήποτε μπορεί με οποιοδήποτε ποσό ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής. Καταθέσεις από εδώ και στο εξής θα γίνονται στους λογαριασμούς της κοπέλας του Γιώργου, Κωνσταντίνας Καραμέρη».
Εθνική Τράπεζα: Iban GR0901102130000021356408068
Βέλγικο Iban BE 43363142460001
Βίντεο: NGO Omnibus