Πολλές και ποικίλες οι δράσεις του Α’ ΚΑΠΗ για τον Μάρτιο. Η αρχή έγινε την Τετάρτη 11 Μαρτίου. Μια βραδιά στη μουσική σκηνή «Σφεντόνα», με την παράσταση «Λες και ήταν χθες». Οι αφοσιωμένοι στον ρομαντισμό του ελαφρού τραγουδιού ακούσαν υπέροχες μελωδίες μεγάλων συνθετών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Αττίκ, Γιαννίδης, Σιουγούλ, Βέμπο, Γούναρης, ερμηνευμένες από τους Ε. Δήμου, Δάκη, Χρ. Στεφανάκη, Θ. Πολύδωρα και τον ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη.
• Τρίτη 17 Μαρτίου: Εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα με αναφορά σε σημαντικά πρόσωπα, γνωστά ή όχι, που σημάδεψαν την ανθρωπότητα. Οι ομάδες Χορού και Χορωδίας θα πλαισιώσουν την εκδήλωση. Χώρος Α` ΚΑΠΗ Ώρα 5 μ. μ.
• Τρίτη 24 Μαρτίου: Εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Χώρος Α’ ΚΑΠΗ. Ώρα έναρξης 10.15 π. μ.
• Σάββατο 28 Μαρτίου: Ημερήσια εκδρομή στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Ώρα αναχώρησης από το ΚΑΠΗ 8.30 π.μ. Τιμή συμμετοχής 2,50 ευρώ. Εγγραφές από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009, ώρα 9 π.μ.
• Παρασκευή 3 Απριλίου: Παρακολούθηση των Χαιρετισμών «Ακάθιστος Ύμνος» σε Ιερά Μονή που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Τιμή εισιτηρίου 2,50 ευρώ. Η ώρα αναχώρησης από το ΚΑΠΗ θα ανακοινωθεί. Οι εγγραφές ξεκινούν από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου.