«Συζήτηση επί του αιτήματος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς για τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου», είναι το θέμα το οποίο θα τεθεί επί τάπητος στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, κατά την 5η ειδική συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Μαρτίου και ώρα 18:00-20:00, δια ζώσης στο Δημαρχείο -αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» Δήμου Κηφισιάς- και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη.
Επίσης, την ίδια ημέρα και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί (μεικτή) η 8η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:
– Έγκριση Υποχρεωτικής Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2023 του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ».
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Πρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Βλάχου
– Συμπλήρωση της 49/2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφορά την έγκριση Αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Κηφισιάς και των Ν.Π.Δ.Δ. οικ. έτους 2023, με την προσθήκη του αναμορφωμένου Ο.Π.Δ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ».
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Πρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Βλάχου
– Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, για το έτος 2023.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών
– Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με κάλυψη της δαπάνης υπό μορφή αντιτίμου ή λοιπών αντικαταβολών για το έτος 2023.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών
– Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ 2021-2022-2023».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Ζαπάντης – Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
Διαβάστε: «Συμμαχία Πολιτών»: Νέες προσθήκες και στήριξη από τους «παλιούς»