Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση, ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε από τον Πρωτέα Βούλας με 78-76 (κ.δ 60-60) για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ Εθνικής.
Για να φτάσει ο αγώνας στο εξτρά πεντάλεπτο χρειάστηκε ένα καλάθι του Κούσουλα ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στην παράταση οι γηπεδούχοι πήραν μία διαφορά 6 πόντων (72-66) στηριζόμενοι στην καλή τους άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Έτσι μπήκε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων νικών της ομάδας της Νέας Ερυθραίας, η οποία πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από το Περιστέρι και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου.
Πρώτος σκόρερ για τον Πρωτέα ήταν ο Εμμανουηλίδης με 21 πόντους (3 τρίποντα) ενώ για τον Πανερυθραϊκό ο Κούσουλας σημείωσε 22 πόντους με (3 τρίποντα).
Δεκάλεπτα: 19-16, 31-26, 51-49, 60-60, 78-76
Διαιτητές: Αποστολίδης-Κόλιας
Πρωτέας Βούλας (Ποδαράς): Μόρφης 3 (1), Βλάχος, Λάτσης, Μπούρας, Εμμανουηλίδης 21 (3), Αθηνιώτης 3 (1), Αυγενικός 14 (1), Βαρδαβάς 10, Σκουλούδης 11, Γαργαλής 2, Πλουμής 9 (1), Μούστα 2.
Πανερυθραϊκός (Χουχούλης): Δέλιος 7, Πρισκομάτης, Καλλιανιώτης, Πρίτσος 17 (1), Σοφρωνάς 5, Κούσουλας 22 (3), Γιαουρτόγλου 10 (2), Τοπάλης 5 (1), Υφαντής 3, Αντωνίου, Καλούδας, Γιανναλέτσος 7.