Σεμινάρια Διαχείρισης Χρόνου και Διαχείριση Άγχους πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς, στο πλαίσιο των δράσεων της επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη θεματολογία των σεμιναρίων, που αφορούσε στις αρχές του προγραμματισμού και στους αποτελεσματικούς τρόπους (τεχνικές) Διαχείρισης Χρόνου και Διαχείρισης Άγχους.
Το επόμενο σεμινάριο/εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου από τις 15:00 έως τις 17:00 στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας με θέμα: Φόβος Αποτυχίας και Ανάπτυξη της Αυτοπεποίθησης για τους μαθητές Γ’Λυκείου. Τον συντονισμό της δράσης έχει η Παναγιώτα Σύζινου