Για «χυδαιότητες» από «κομματικούς εγκάθετους εντός κι εκτός του Δήμου Αμαρουσίου» κάνει λόγο ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, απαντώντας με ευθεία επίθεση στην κοινή ανακοίνωση των ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού και Δυτικού Αμαρουσίου για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με το κτήμα Συγγρού μετά τις καταγγελίες του αντιδημάρχου Στέφανου Τσιπουράκη.
Ωστόσο, και σε αυτήν την απάντηση, όπως και σε αυτή που προηγήθηκε προς τον συνδυασμό #ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ο δήμαρχος αποφεύγει να τοποθετηθεί πολιτικά επί της ουσίας όσων έχει καταγγείλει ο αντιδήμαρχος για τον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου της βόρειας Αθήνας, επιλέγοντας ξεκάθαρα, πλέον, τον δρόμο της πλήρους διαφοροποίησης από όσα συμβαίνουν σε αυτό και ειδικά ως προς το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και των κινδύνων για «καταστροφική» απόφαση του δικαστηρίου, όπως την χαρακτήρισε ο Στ. Τσιπουράκης.
Η απάντηση του δημάρχου στον ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου:
«Η δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου είναι δημοτική Αρχή όλων των δημοτών. Οι κομματικές σημαίες δεν έχουν καμία θέση στην πόλη μας.
Ο Δήμος Αμαρουσίου δεν πρόκειται να μπει σε καμία αντιπαράθεση με τις οργανώσεις μελών ανατολικού και δυτικού Αμαρουσίου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με καμία κομματική οργάνωση.
Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, όπως και σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου είναι προσηλωμένοι στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και στη βιώσιμη ανάπτυξη του Μητροπολιτικού κέντρου των Βορείων Προαστίων, υλοποιώντας ένα πολυδιάστατο Πρόγραμμα που χαίρει της εμπιστοσύνης της Μαρουσιώτικης κοινωνίας.
Η δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου δεν θα απαντήσει σε καμία χυδαιότητα που γράφεται και λέγεται από εγκάθετους κομμάτων εντός και εκτός του Δήμου και που εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα από αυτά του Μαρουσιώτικου λαού.
Σε κάθε γόνιμο και δημιουργικό διάλογο, όπως αυτός που διεξάγεται καθημερινά με τους συλλόγους, φορείς και δημότες μας, απαντούμε με την έμπρακτη βούλησή μας για πιο πολλά και περισσότερο στοχευμένα έργα».
Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το Μαρούσι