Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα που έχουν γίνει ποτέ στο Μαρούσι, παραδίδεται στους πολίτες προς χρήση την Τετάρτη 26 Ιουνίου, όταν και θα τελεστούν τα εγκαίνια του υπόγειου πάρκινγκ και της ανακαινισμένης πλατείας Ευτέρπης, καθώς τα πολεοδομικά εμπόδια που υπήρξαν με τις χρήσεις γης για το αναψυκτήριο, ξεπεράστηκαν.
Στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου αναφέρονται τα εξής: «Ένα σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ, χωρητικότητας 300 θέσεων, με άμεση σύνδεση με το εμπορικό κέντρο, ένα έργο υποδομής «σταθμό» για το Μαρούσι, και μία Smart plaza, σύγχρονο τοπόσημο της πόλης και πόλος έλξης για τους νέους και τους επισκέπτες, παραδίδει η Διοίκηση Πατούλη, στους πολίτες και στις επόμενες γενιές.
Τα εγκαίνια του έργου θα τελέσουν ο μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, 19:30 στην πλατεία Ευτέρπης (Η.Σ.Α.Π).
Τη βραδιά των εγκαινίων θα πλαισιώσει μουσικό πρόγραμμα. Το Μαρούσι πάει ακόμη πιο ψηλά».