Ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα, όπου διηύθυνε και παρουσίασε ο Σταύρος Ξαρχάκος έλαβε χώρα στο κατάμεστο από κόσμο, Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου. Συνοδεία οκταμελούς ορχήστρας ακούστηκαν «τα ωραιότερα τραγούδια», χρωματισμένα με την εξαιρετική ερμηνεία των τραγουδιστών Ηρούς Σαϊα και Ζαχαρία Καρούνη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, συνοδευόμενου από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου, των αντιδημάρχων Κώστα Ρώτα, Γιάννη Νικολαράκου και Γιάννη Ιωαννίδη, του προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα, της αντιπροέδρου της ΚΕΔΑ Κατερίνας Βουρλάκη, του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, του αντιπροέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, της εντεταλμένης συμβούλου Τουριστικής Ανάπτυξης Φανής Λέκκα, των δημοτικών συμβούλων Βασίλη Μπούρα, Σπύρου Μπόγδανου και Σάρας Εσκενάζυ, του μέλους του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κυριάκου Χάγερ και της συμβούλου του δημάρχου επί θεμάτων πολιτισμού Άννας Βαγιωνά.
To Φεστιβάλ των επομένων ημερών εμπλουτίζεται με:
– την ανατρεπτική κωμωδία του Jordi Galceran, (Πέμπτη 30 Ιουνίου)
– την συναυλία του Στέφανου Κορκολή (Παρασκευή 1 Ιουλίου)
– τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιάννη Πλούταρχο (Δευτέρα 4 Ιουλίου)
– τον ευρηματικό Αλέξανδρο Τσουβέλα με κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό (Τετάρτη 6 Ιουλίου)
– μια μοναδική παράσταση με τον Γιώργο Μαργαρίτη (Παρασκευή 8 Ιουλίου)
– τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τα διαχρονικά τραγούδια του (Σάββατο 9 Ιουλίου)
– την Πέγκυ Ζήνα να συναντά επί σκηνής τον αγαπημένο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο (Τετάρτη 13 Ιουλίου)
– τoν Σωκράτη Μάλαμα με την μουσική παρέα του (Πέμπτη 14 Ιουλίου)
– τους Γιώργος Υδραίος, η Κωνσταντίνα, η Μαρία Σουλτάτου και ο Δημήτρης Σαβαΐδης με «μία αγκαλιά τραγούδια» (Δευτέρα 18 Ιουλίου).
Στο Φεστιβάλ εμφανίζεται για δεύτερη φορά το Φεστιβάλ νεολαίας νέων απόψεων και δημιουργικών ιδεών του Αμαρουσίου «ARTEMEIΣ festival 2022», με τρεις παραστάσεις στις 15 , 16 και 17 Ιουλίου.