Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, των μελών της διοίκησης, των αθλητών και φίλων, η Νίκη Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Κοκκινιάς την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο δήμαρχος κατά τον σύντομο χαιρετισμό, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες στους αθλητές του συλλόγου, αναφέρθηκε «στα έργα πνοής όπως το κλειστό γήπεδο στο Ζεκάκειο και άλλα σημαντικά που γίνονται στην πόλη στον τομέα του αθλητισμού» και σημείωσε την έμπρακτη και σταθερή βούληση της δημοτικής Αρχής στην αθλητική ανάπτυξη του Αμαρουσίου, που είναι συνώνυμη με την υγιή ανάπτυξη της νέας γενιάς.
Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Τσέκενης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη στήριξή του όχι μόνο στη Νίκη Αμαρουσίου αλλά και στο σύνολο των αθλητικών αναγκών του Δήμου, που όπως υπογράμμισε, «μεταφράζεται σε μια συνολική εικόνα αναβάθμισης της αθλητικής ταυτότητας της περιοχής».
Το «παρών» εκ μέρους της δημοτικής Αρχής έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Νικολαράκος, Βασίλης Μπούρας, Σπύρος Μπόγδανος και Παναγιώτης Σαγρής, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Κώστας Ζαχαριάδης και ο ειδικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος.