Στο Πήλιο βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη το Μαρούσι. Εκεί θα μείνει ως τις 2 Σεπτεμβρίου για να πραγματοποιήσει έναν από τους σημαντικούς κύκλους της προετοιμασίας του.
Εκεί πήγε και ο Τζάρεντ Χόμαν, ο οποίος ήρθε στην ώρα του και ακολούθησε την αποστολή. «Χαίρομαι που επέστρεψα για να ξανασυναντήσω παλιούς φίλους. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα που μιλάει λίγο, δουλεύει πολύ και πάντα έχει φιλοδοξίες. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος», υπογράμμισε ο παίκτης.
Την Τετάρτη (26/8) έφτασε στην Αθήνα και ο Γκόρντον, που πήγε απευθείας στο Πήλιο, ενώ την Πέμπτη ήρθε ο Κις,ο οποίος έφερε και την οικογένειά του. Έτσι, παρά τις απουσίες των Καϊμακόγλου και Κένταλ, κατά κάποιο τρόπο λύθηκαν τα χέρια του προπονητικού τιμ.
«Δουλεύομε σκληρά και με διάθεση. Είναι σημαντικό ότι θα προστεθούν οι τρεις Αμερικανοί για ν’ αρχίσουμε να γνωριζόμαστε και μέσα και έξω από το γήπεδο, ώστε να αποκτήσουμε το απαραίτητο δέσιμο που θα μας βοηθήσει να κάνουμε βήματα μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Γιώργος Διαμαντόπουλος.
Μάρκος Τσάκας