Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση της εκδημίας της γνωστής για την προσφορά της στην πόλη και το φιλανθρωπικό της έργο Γεωργίας Κωνσταντίνου, την Τρίτη 3 Μαρτίου 2026.
Η εκλιπούσα έζησε στην Πεύκη ήδη από τα σχολικά της χρόνια, μετά το 1948. Σπούδασε Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις και εργάστηκε στο 6ο Επιτελικό Γραφείο ΓΕΣ και στην ΕΡΤ απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε. Διετέλεσε, επίσης, συνδικαλίστρια συνταξιούχων υπαλλήλων της ΕΡΤ2.
Στον Δήμο Πεύκης προσέφερε τις υπηρεσίες της επί σειρά ετών ως αντιδήμαρχος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου (πρώτη γυναίκα πρόεδρος), δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 3ου Δημ. Σχολείου Πεύκης, πρόεδρος του ΚΑΠΗ, Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, Μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού του Δήμου και Υπεύθυνη διατήρησης δασών.
Στην πόλη της Πεύκης, αλλά και σε άλλες περιοχές εντός και εκτός Ελλάδας, έγινε γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο ως πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Πεύκης.
Για το έργο της αυτό τιμήθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Ερυθρό Σταυρό Βοσνίας-Ερζεγοβίνης με τιμητικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Η Eξόδιος Aκολουθία θα ψαλεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, ώρα 11:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, στην Πεύκη, και θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου.
Αντί στεφάνου η οικογένεια επιθυμεί την ενίσχυση του έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού






































































































