Ο φίλαθλος του Εθνικού, Κώστας Κατσούλης, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχασε τη μάχη για τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αμαρουσίου εξέδωσαν ανακοίνωση συμπαράστασης στην οικογένεια του εκλιπόντος και τονίζουν πως θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας των Βορείων Προαστίων.
«Η ΖΩΗ για εμάς είναι η Κυριακή και η Κυριακή παίρνει από εμάς ΖΩΗ… Αλλά υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που δεν τη λογαριάζουν ούτε αυτή… ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοιες συμπεριφορές, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοιους οπαδούς που αμαυρώνουν τον αθλητισμό και στιγματίζουν εκείνους που ζουν και αναπνέουν για μια ομάδα, για ένα σύμβολο, για μια ιδέα.
Θέλουμε να συλλυπηθούμε την οικογένεια του Κώστα και όλη την οικογένεια του Εθνικού και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Εμείς σαν οπαδοί του Αμαρουσίου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο θύμα στον βωμό της καφρίλας».
MaroussiclubSince 1997