Κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, ο ΑΣΕ Δούκας και η Nickan βρέθηκαν στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα για να προσφέρουν μπάλες μπάσκετ για κάθε ένα από τα περίπου 50 παιδιά που φιλοξενούνται στο Οικοτροφείο του Ιδρύματος.
Με μεγάλη χαρά, η Κοινωνική Λειτουργός του Ιδρύματος Δήμητρα Χαμηλού υποδέχτηκε τον Διευθυντή του ΑΣΕΔ Απόστολο Κατσαρό, τον πρόεδρο της αθλητικής εταιρείας Νίκο Ανδριόπουλο και τον υπεύθυνο ακαδημιών του Συλλόγου Θέμη Καρβουντζή τους οποίους ξενάγησε στους χώρους του οικοτροφείου και συζήτησε μαζί τους τον σκοπό και τρόπο λειτουργίας του.
Το Ίδρυμα Χατζηκώνστα φιλοξένει παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών τα οποία φοιτούν σε δημόσια δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σχολεία του Αμαρουσίου. Το προσωπικό του Ιδρύματος υποστηρίζει τα παιδιά στην καθημερινή τους μελέτη παίζοντας παράλληλα σημαντικό ρόλο στην ψυχοκινητική τους ανάπτυξη με κάθε δυνατό τρόπο.
Τα παιδιά που φιλοξενούνται και μεγαλώνουν εκεί παρακολουθούν φροντιστήρια με έξοδα του Ιδρύματος, ενώ παράλληλα συμμετέχουν σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε οργανισμούς και συλλόγους του Δήμου Αμαρουσίου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο Ίδρυμα ξεκίνησε τις δραστηριότητές του πριν 150 χρόνια με τον πρώτο οικότροφο να φιλοξενείται το 1856.