Στην υλοποίηση προγράμματος Οφθαλμολογικού Ελέγχου σε
μέλη του ΚΑΠΗ και ωφελούμενους του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου προχώρησε το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στις δύο μεγάλες αυτές κοινωνικές ομάδες, υπό τη διοργάνωση του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυϊατρείου και με την εθελοντική προσφορά των εθελοντών χειρουργών οφθαλμιάτρων του Πολυϊατρείου Μιχάλη Μητσώνη και Βασιλόπουλου Παναγιώτη.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε τον Μάρτιο και εξετάστηκαν συνολικά 49 άτομα, τα οποία ενημερώθηκαν για τα προληπτικά μέτρα προστασίας της όρασής τους ή έλαβαν ανάλογες του προβλήματος οδηγίες από τους ιατρούς.
Παράλληλα, στις 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στο κεντρικό ΚΑΠΗ από τον χειρουργό οφθαλμίατρο Βασιλόπουλο Παναγιώτη με θέμα «Γλαύκωμα, καταρράκτης και ωχρά κηλίδα οφθαλμών».
Ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνεχάρη τους διοργανωτές, τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Νομικών Υποθέσεων Δημήτρη Σμυρνή και τους δύο ιατρούς για την εθελοντική προσφορά τους στο πρόγραμμα.






































































































