Ο Δήμος Αμαρουσίου, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού προσφέροντάς τους τη δυνατότητα για δωρεάν θαλάσσια μπάνια εντός της Αττικής.
«Βρισκόμαστε κοντά στους συμπολίτες μας που αδυνατούν να προγραμματίσουν διακοπές προσφέροντάς τους σε συνδυασμό με τη δωρεάν χρήση του κολυμβητηρίου μας τον Αύγουστο ευκαιρίες δροσιάς και αναψυχής στη θάλασσα» ανέφερε ο δήμαρχος κ. Πατούλης, με την ευκαιρία της έναρξης των δωρεάν θαλάσσιων μπάνιων.
Τα θαλάσσια μπάνια θα πραγματοποιούνται μεταξύ 28 Ιουλίου έως 07 Αυγούστου 2015 στον Τύμβο Μαραθώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 213-2031920-921.