Γ. Πατούλης: Αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα ζωής της πόλης μας προς όφελος των δημοτών της
Ο Δήμος Αμαρουσίου διευρύνει τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας και τις Κυριακές, «για την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών της πόλης μας».
Συγκεκριμένα, οι γραμμές της Δημοτικής Συγκοινωνίας 020 ΗΣΑΠ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 030 ΗΣΑΠ – ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙO, 040 ΗΣΑΠ – ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ, θα λειτουργούν με το πρόγραμμα του Σαββάτου από την Κυριακή 5-3-2017.
Το τελευταίο δρομολόγιο αναχώρησης τους από τον ΗΣΑΠ θα είναι
– 020 ΗΣΑΠ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 11:43 π.μ.
– 030 ΗΣΑΠ – ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ: 12:13 π.μ.
– 040 ΗΣΑΠ – ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ: 11:37 π.μ.
Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας και τις Κυριακές τόνισε ότι ο Δήμος μας αποσκοπώντας στην ικανοποίηση βασικής ανάγκης των κατοίκων μας από διάφορες περιοχές του Δήμου μας, αποφάσισε την έναρξη δρομολογίων και τις Κυριακές ώστε να διευκολύνει την μετακίνηση των πολιτών προς διάφορους προορισμούς στην πόλη μας.
Το Δίκτυο της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Αμαρουσίου είναι από τα μεγαλύτερα στη Αττική και εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας.
Παρά τις όποιες δυσκολίες παλεύουμε καθημερινά με ένα κράτος που συνεχώς μειώνει τα αυτονόητα και τα απαραίτητα προς τους πολίτες του.
Με ένα κράτος που δεν προσφέρει απολύτως ούτε τα στοιχειώδη, όπως το πετρέλαιο, που συνεχώς ζητάει θυσίες από τους πολίτες και η ανταποδοτικότητα του είναι ανύπαρκτη.
Μέσα σε μια δύσκολη συγκυρία και σε πρωτόγνωρες συνθήκες, εμείς υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε καθημερινά την ποιότητα ζωής των δημοτών και να κάνουμε την πόλη μας λειτουργική για τους δημότες και φιλική για τους επισκέπτες, κατέληξε ο κ. Πατούλης.