Την έμπρακτη στήριξή του παρείχε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συμπολίτες κατά τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Ιουλίου 2017 (απ. 259/ 17) για την προστασία από τυχόν πλειστηριασμό κύριας κατοικίας, με εισήγηση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.
Εκ μέρους της διοίκησης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Νώντας Γαρδέλης και ο προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Γρέγος μετέβησαν στο Ειρηνοδικείο, εκφράζοντας για της παρουσίας τους πλήρη υποστήριξη στους πολίτες, ενώ ο Ν. Γαρδέλης διάβασε και παρέδωσε αρμοδίως το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.
Όπως έχει δηλώσει ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης «στο Δήμο Αμαρουσίου είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας, ώστε κανένας να μην κινδυνεύσει να χάσει την πρώτη του κατοικία, παρεμβαίνοντας δυναμικά στις προβλεπόμενες διαδικασίες».
Παρόντες επίσης ήταν εκ μέρους της μείζονος μειοψηφίας ο Πέτρος Κούκουζας και εκ μέρους της ελάσσονος ο Θανάσης Φωτόπουλος (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ).