Με την παραδοσιακή «Ρεβυθάδα», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης», ολοκληρώθηκε η φετινή Έκθεση Κεραμικής με περισσότερα από 70 έργα σημαντικών Ελλήνων κεραμιστών από την συλλογή του Δήμου Αμαρουσίου.
Η φετινή έκθεση με αντιπροσωπευτικά έργα από όλες τις περιόδους δημιουργίας της τελευταίας σαρακονταετίας αποτέλεσε -όπως ανακοινώθηκε- τον προπομπό για τη μεγάλη 50ή Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής του 2012.
Στη βραδιά της «Ρεβυθάδας», η οποία πραγματοποιήθηκε συνοδεία ορχήστρας που έπαιζε ελαφρά και λαϊκή μουσική, παραβρέθηκαν, εκτός από τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Κώστας Γείτονας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Προμηθειών Ευάγγελος Κάββαλος, ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Αλεπούς, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καμπούκος, Νικόλαος Κάββαλος, Κατερίνα Αναστασιάδου, Μαρία Καρανάσιου, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Κώστας Βλάχος και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ) Γιώργου Ζαμαρία, του προέδρου του Συνεταιρισμού Κεραμιστών Δήμου Αμαρουσίου κ. Βαλανάτου, καλλιτεχνών και φίλων της κεραμικής τέχνης, συνεχάρη τους συντελεστές της έκθεσης για τη διοργάνωση, επεσήμανε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στην τέχνη της Κεραμικής και αναφέρθηκε στις προσπάθειες για την ανάδειξη και διάδοση της.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Κακλαμάνης, Γείτονας και οι εκπρόσωποι των φορέων των κεραμιστών.






































































































