Ο Σύλλογος Αθμονέων πραγματοποίησε τον αποκριάτικο χορό του, το βράδυ του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου (Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) στο κοσμικό κέντρο «Βέργος» στη Σταμάτα, το οποίο κρίθηκε ως το καταλληλότερο για την αθρόα προσέλευση των μελών και των φίλων του Συλλόγου, πολλοί από τους οποίους μετέβησαν και με πούλμαν.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρούλα Χατζηδημητράκη με σύντομη ομιλία της καλωσόρισε όλους και ευχήθηκε καλή διασκέδαση, ενώ εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η εκπρόσωπός του αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη.
Παρευρίσκοντο επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάριος Μαραγκάκης, ο αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γιαννακάκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Πουλόπουλος, Γιώργος Συκαμιώτης και Νίκος Κάββαλος.
Το κέφι υπήρξε έντονο και όλοι διασκέδασαν κάτω από τους ήχους της λαϊκής ορχήστρας του κέντρου.
Α.Α.Π.