Μια υπέροχη βραδιά επεφύλασσε για ένα ακόμα βράδυ στους δημότες της Μεταμόρφωσης το καλοκαιρινό φεστιβάλ »Μουσική μας Παρέα» για πρώτη φορά στον λόφο Νεμέσεως, με το μουσικό συγκρότημα ‘’The Gallivanters’’ να ερμηνεύουν με »στυλ» εκρηκτικότητα και δυναμισμό επιλογές διεθνούς rock, soul, rock n’’roll αλλά και ελληνικού αντίστοιχου ρεπερτορίου.
Οι καλλιτέχνες κατέθεσαν το ταλέντο και την ευαισθησία τους ενθουσιάζοντας το κοινό που είχε μια δυναμικά αισθητή και σταδιακά αυξανόμενη παρουσία σε όλα τα τραγούδια και σε κάθε σημείο του όμορφου τοπόσημου της πόλης παρ’ όλο που η δράση διεξήχθη μπροστά στο όμορφο γλυπτό του Κυριάκου Ρόκου που κοσμεί τον χώρο.
Οι εξαιρετικές, ερμηνείες τους απέσπασαν αξίως το θερμό χειροκρότημα και τα εγκωμιαστικά σχόλια δημοτών και επισκεπτών.
Υπενθυμίζεται πως το πετυχημένο πρόγραμμα που φέρνει καλή μουσική σε κάθε γωνιά της πόλης, δημιουργήθηκε, σχεδιάζεται, οργανώνεται και υλοποιείται από το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης και διεξάγεται φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά!
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος της πόλης Στράτος Σαραούδας και παρακολούθησαν εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας, φορέων, οργανώσεων, συλλόγων και πλήθος δημοτών και επισκεπτών της πόλης κάθε ηλικίας.
Ακολουθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29/7 στην όμορφη καταπράσινη πλατεία κάτω Μποφίλιας (Κεφαλληνίας) μια συναυλία με ένα σχήμα που κέρδισε τις εντυπώσεις πέρυσι στην εκδήλωση για την ημέρα αιμοδότη, τους ‘’ΟRIZONTES’’. «Είμαστε βέβαιοι πως θα ενθουσιάσει το κοινό και αυτή τη φορά με τις επιλογές από ελληνικό ροκ και έντεχνο ρεπερτόριο, τις δυναμικές, εκρηκτικές ερμηνείες του χωρίς να λείπουν απ’ το πρόγραμμα τους και οι ευαίσθητες, λυρικές, μελωδικές στιγμές», αναφέρεται στο μήνυμα-πρόσκληση προς τους δημότες του Τμήματος Πολιτισμού.