Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου από την Τρίτη 2 Ιουνίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας επιστρέφει στο κανονικό ωράριο λειτουργίας για το κοινό: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή: 08:00 -16:00 και Τετάρτη, Πέμπτη: 09:00 – 20:00.
Σημείωση: Από την Παρασκευή 12 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου η βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει για το κοινό από τις 09:00 έως τις 13:00.
Η Βιβλιοθήκη θα επαναλειτουργήσει, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των χρηστών και του προσωπικού της.
Πιο συγκεκριμένα:
-Θα επιτρέπεται μόνο δανεισμός και επιστροφές υλικού.
-Για την άμεση εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να αναζητήσετε τα βιβλία που επιθυμείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης: https://filadelfeialib.openabekt.gr.
-Δε θα λειτουργεί το αναγνωστήριο.
-Στο χώρο θα επιτρέπεται η παρουσία έως δύο ατόμων.
-Στο χώρο θα μπαίνουν έως δεκαπέντε (15) λεπτά.
-Στην είσοδο της βιβλιοθήκης θα υπάρχουν γάντια, τα οποία είναι απαραίτητα για την αναζήτηση βιβλίων στα ράφια καθώς και αντισηπτικό χεριών.
-Καλό είναι να έχουν οι επισκέπτες μάσκα μαζί τους.