Μήνυμα με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς απέστειλε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοκρατική Συνεργασία» και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.
Αναλυτικά, ο Δ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει τα εξής:
«Mε την ευκαιρία εορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς, ας θυμηθούμε τη σημασία του να τιμήσουμε τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των εργαζομένων του δήμου μας.
Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε πολιτικές και πρωτοβουλίες που προωθούν δίκαιους μισθούς, ασφαλείς συνθήκες εργασίας και ίσες ευκαιρίες για όλους τους εργαζόμενους. Ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία μιας δίκαιης κοινωνίας όπου κάθε άτομο έχει την ευκαιρία να πετύχει.
Ο συνδυασμός μας αναγνωρίζει τον κρίσιμο ρόλο της οργανωμένης εργασίας στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και βιώσιμης τοπικής οικονομίας και είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεργασία με τους εταίρους μας στην εργασία για να διασφαλίσουμε ότι ο Δήμος μας παραμένει ένα εξαιρετικό μέρος για να ζεις, να εργάζεσαι και να μεγαλώνεις οικογένεια».
Ειδήσεις από Πεντέλη – Νέα Πεντέλη – Μελίσσια στο amarysia.gr