Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Ζωοφιλικό Σωματείο της πόλης, διοργανώνει διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα ζώα και την περισυλλογή και προστασία των αδέσποτων, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίουστο «Πέτρινο» κτήριο του Πολιτιστικού & Αθλητικού πάρκου «Στ. Κώτσης» (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1). Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
-Σάββατο 3 Νοεμβρίου, 6:00 μ.μ.
Μουσική Συναυλία Αγάπης με τους: Φώντα Τζανίνη και CENTRO RICHT (Jazz-Rock) & Μαρία Ρεμπούτσικα, βιολί και Γιώργο Κωνσταντινίδη, μπάσο.
–Κυριακή 4 Νοεμβρίου, 11:00 π.μ.
«Μαθαίνω για το κατοικίδιο μου» με: Ομιλίες από το Ζωοφιλικό Σωματείο, την κτηνίατρο του Δήμου και τον Σύλλογο Κτηνιάτρων Αγίας Παρασκευής. Διαδραστική εκπαίδευση από εκπαιδευτή του Ζωοφιλικού Σωματείου. «Ημέρα Υιοθεσίας»: Κατά τη διάρκεια των δράσεων της ημέρας θα υπάρχει η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υιοθεσίας αδέσποτων.