Ολικό λίφτινγκ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στις οποίες προχώρησε με δικά του έξοδα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Οι εργασίες περιελάμβαναν την αντικατάσταση του πατώματος με πάτωμα Blacktex επαγγελματικής χρήσης και ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ενώ ο Δήμος Βριλησσίων ανέλαβε το βάψιμο της αίθουσας.
Σε ανακοίνωση του ο Συλλόγος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου επισημαίνει:
«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ένα πολυετές αίτημα ικανοποιήθηκε και η νέα χρονιά βρίσκει το σχολείο μας με ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, ο Σύλλογος Γονέων προχώρησε στην αντικατάσταση του πατώματος με πάτωμα Blacktex επαγγελματικής χρήσης και ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ο Δήμος Βριλησσίων ανέλαβε το βάψιμο της αίθουσας. Χαιρόμαστε που η αίθουσα εκδηλώσεων έγινε πιο όμορφη, πιο χαρούμενη και κυρίως πιο ασφαλής, για να φιλοξενεί τις γιορτές και τις δράσεις των παιδιών μας και τα διαλείμματά τους κατά τις βροχερές ημέρες. Θέλουμε να σημειώσουμε ότι η ανακαίνιση αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών όλων.
Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε το Δήμο Βριλησσίων για τη συνεργασία και κυρίως όλους τους γονείς του Σχολείου που στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων. Η στήριξη αυτή είναι πολύτιμη και απολύτως αναγκαία, για να συνεχίσουμε το έργο μας, τις εξωσχολικές δραστηριότητες, την κάλυψη των εξόδων της επιστάτριας και τις προσεχείς μας δράσεις. Για αυτό ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη στήριξή σας, με την καταβολή των συνδρομών, τη συμμετοχή σας στις δράσεις μας, με προτάσεις και ιδέες για το πώς θα βελτιωθεί η σχολική ζωή των παιδιών μας. Στόχος όλων μας είναι ένα σχολείο ασφαλές, χαρούμενο και δραστήριο».