Με τέσσερις εκδηλώσεις συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης Δήμου Χαλανδρίου, στην τρίτη του εβδομάδα.
Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, στο Πολύδροσο έρχονται «Τα μεγάλα λαϊκά», ένα μουσικό αφιέρωμα στα σημαντικά κομμάτια συνθετών και τραγουδοποιών του είδους, με ιδιαίτερη μνεία στο έργο του Άκη Πάνου.
Τραγουδούν οι Λάμπρος Καρελάς, Θοδωρής Παπαδόπουλος και Μαρία Τσάμη. Συμμετέχει 6μελής ορχήστρα με μαέστρο τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.
Την Τετάρτη 16 του μήνα ο Αλέξανδρος Τσουβέλας παρουσιάζει την παράσταση «Εξωγήινος», που για 90 και επιπλέον λεπτά… προσγειώνεται επί σκηνής.
Ο ίδιος αυτοσχεδιάζει, μιλάει πολλές και διαφορετικές γλώσσες, ταξιδεύει στον χρόνo και sυγκρίνει εποχές, κάνει εφέ με το μυαλό και έχει τις κωμικές του κεραίες ανοιχτές. Παραγωγή: Moonwalk Events. Γενική είσοδος 15 €, AμεA 10 €. Εισιτήρια: www.more.com / Public
Την Παρασκευή 18/7, έρχεται το «Genesis Flow», ένα νεανικό φεστιβάλ μέσα στις «Νύχτες Αλληλεγγύης», που υπόσχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, δίνοντας ρυθμό στην… αλλαγή.
Θα είναι μια μουσική γιορτή με τους ΑEON, Vina & Johny, Sigmataf καιThe Noodles. Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.
Το Σάββατο 19 Ιουλίου, από τη Ρεματιά «περνά» το «African Summer Concert – Περίπατος στην Αφρική», γεμάτο από την ενέργεια κρουστών, χορών, χρωμάτων, λαογραφικών προϊόντων αλλά και με γεύσεις απ’ την κουζίνα της ηπείρου (από τον σύλλογο Vana Ba Afrika).
Σε εμφάνιση-έκπληξη η μουσική ομάδα της θεραπευτικής κοινότητας ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.
Πατήστε ΕΔΩ και δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ
Ειδήσεις από το Χαλάνδρι στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook