Σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης από την Περιφέρεια Αττικής και τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ενημερώνει με τη σειρά του ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου έως τις 26 Ιουλίου 2021. Συγκεκριμένα, για την εκτέλεση εργασιών από την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του έργου «Άρση επικινδυνότητας καταπτώσεων πρανών στον οδικό άξονα Βάρκιζας – Σουνίου πλησίον των σηράγγων (Τρύπες Καραμανλή) στη Βάρκιζα», διακόπτεται πλήρως και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αθηνών (Ε.Ο. 91), στον οδικό άξονα Βάρκιζας –Σουνίου πλησίον των σηράγγων (Τρύπες Καραμανλή) και σε συνολικό μήκος 900 μέτρων εντός του Δήμου Κρωπίας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί τάπητος
Σύμφωνα με οδηγίες της Τροχαίας, η κυκλοφορία των κινούμενων προς το Σούνιο οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω της διαδρομής: Αριστερά κόμβος Λ. Αθηνών-Σουνίου-Βασ. Κωνσταντίνου, δεξιά Βάκχου, δεξιά Λ. Αναγυρούντος, δεξιά Λ. Ευελπίδων (πρώην Λ. Βάρης-Κορωπίου), δεξιά Λ. Αγίας Μαρίνας, συνέχεια Λ. Αγίας Μαρίνας έως τη συμβολή της με Λ. Αθηνών-Σουνίου μέσω του κόμβου Λ. Αθηνών-Σουνίου –Λ. Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου. Η κυκλοφορία των κινούμενων προς Αθήνα οχημάτων, θα πραγματοποιείται μέσω της διαδρομής: Δεξιά κόμβος Λ. Αθηνών-Σουνίου – Λ. Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου, αριστερά Λ. Ευελπίδων (πρώην Λ. Βάρης-Κορωπίου), συνέχεια Λ. Ευελπίδων έως τη συμβολή της με τη Λ. Αθηνών-Σουνίου μέσω του κόμβου Λ. Αλκυονιδών-Λ. Βάρης.
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εφιστά την προσοχή σε οδηγούς και πεζούς για την αυστηρή τήρηση των οδικών σημάνσεων, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.
Διαβάστε: Διαδικτυακή συναυλία για τα 200 έτη από το 1821 με τη «Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών»
Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει στη Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη μ’ ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.